Zena Trophy

Bedankt!

Wat was het weer een topeditie dit jaar! Het zonnetje was aan het schijnen, de Whistles waren aan het fluiten en jullie waren massaal gekomen! Bedankt aan iedereen!

Opnieuw danken wij de steun die we hebben ontvangen van onze fans en de mensen achter de schermen van de Zena Trophy. Jullie hebben er weer voor gezorgd dat het een groot succes is geworden. Namens het bestuur van LVC:

Bedankt aan iedereen van Wunderland met name Han Groot Obbink en Dominique van Keeken maar ook de stad Kalkar voor het blijvende vertrouwen.

Bedankt aan alle overige instanties, partners en sponsors betrokken bij dit festival: de Brandweer, Politie, EHBO, Bezirksregierung, Secyou-Sicherheit, Te Kaat Geluidsverhuur, Biermann, Siebers, Vuurwerkmuseum, Koopjegadget, No Fear Energy Drink, Stefan Vranckx, Dj Bassheart, Dj Lady Virea, Miel on Tour, Rise a Thousand, Music on demand, Cookn’ Backers, onze vrienden en uiteraard onze hoofdsponsor ZENA VUURWERK.

Bedankt alweer aan Theo Rendels voor de pyrotechnische verantwoordelijkheid en Xena vuurwerk voor de technishe ondersteuning Maar ook bedankt aan al onze vuurwerkmannen en hun medewerkers. Elk jaar flikken ze het weer om nog Harder Better Faster te gaan!
Tony Gemmink (Batteria de Valencia)
Zena Trophy teams (team LVC, team Deutschland, team Freakpyromaniacs.com, team Vuurwerkcrew.nl, team Vuurwerkmuseum en uiteraard onze vuurwerkmeesters die het hele verloop in goede banen leidden)
Sander Bruins (Zena Vuurwerk's show-off)
Pieter Forsster (Daylight Show)
Tobias Brevé  (Zena’s Castillo)

Bedankt aan onze honderden trouwe vrijwilligers die zich volledig hebben ingezet voor, tijdens en/of na de Zena Trophy 2019. Zonder jullie, geen Zena Trophy!

En uiteraard bedankt aan alle duizenden bezoekers die ervoor zorgen dat dit festival kan blijven voortbestaan.

We gaan in 2020 nog HARDER BETTER FASTER gaan! Snapte?!

Knallende groeten,

Het LVC team

Ongelofelijk vuurwerkspektakel, een overtreffer van de show van 2018? Beslis jij maar!

Hier hebben we laten zien dat je met consumenten vuurwerk net zo een dikke show kan maken als de rest.

De laatste show van deze Zena Trophy, zeker niet de minste!

ZENA TROPHT 2019 MSG BOARD

ZENA TROPHY LIVE BERICHTEN