Harder Better Faster logo

Leading brand for badass fireworks

Onze slogan ‘Harder Better Faster’ zegt het helemaal. Uniek, mind-blowing vuurwerk dat bij iedereen een onvergetelijke indruk achter laat!

‘BETAALBAAR CONSUMENTENVUURWERK VOOR DE ECHTE VUURWERKLIEFHEBBER’

Productkennis, passie, beleving en de beste producten uit vuurwerkland is waar wij voor staan! Het hele jaar door zijn onze medewerkers bezig met vuurwerk! Niet voor niets staan we bekend voor de beste producten, service en gastvrijheid in vuurwerkland. Met een enorme voorraad, de dikste acties en uitgebreid advies van mensen met een passie voor vuurwerk, die weten wat ze verkopen, ben je als vuurwerkliefhebber bij ons aan het juiste adres!

Zena vet vuurwerk

Naast de befaamde huismerken zijn er ook verschillende gerenommeerde vuurwerkmerken te koop. Zo bestaat de collectie uit het meest innoverende vuurwerk tot ouderwetse klassiekers en alles wat daar tussen zit. 

Zena vuurwerk Logo voor carousel

Zena Vuurwerk staat voor het merk waarin de slogan Harder, Better, Faster het beste tot uiting komt. Vuurwerk met tempo, kracht en ongekend mooie effecten, gaande van sierbatterijen, cakeboxen, knalvuurwerk, vuurpijlen, single shots tot fonteinen! Het beste in vuurwerk wordt onder de Zena lijn naar voren gehaald!

Luypaers Exclusive Fireworks, als kers op de taart, is simpelweg het beste vuurwerk verkrijgbaar voor de consument. Samen met Funke Fireworks wordt deze ontwikkeling tot stand gebracht. Hierbij worden enkel de beste grondstoffen en formules ingezet, wat resulteert in ongeziene effecten in consumentenvuurwerk. Het hele productieproces wordt dan ook streng opgevolgd, zodat we garant kunnen staan voor de kwaliteit die beloofd wordt!

Luypaers exclusive fireworks logo in slider
Original fireworks Logo voor carousel

Original Fireworks, de mammoet die herleeft, waarbij de focus ligt op effecten met professionele uitwerkingen en effecten die je zelden tegen komt in consumentenvuurwerk. Perfecte producten om je eigen show neer te zetten!

Funke Fireworks heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Het topsegment op gebied van consumentenvuurwerk met oog voor elk detail. Van grondstoffen tot samenstelling van effecten en van afwerking tot verpakking. Steeds verrast Funke ons weer met producten die vaak onmogelijk geacht worden, echter niets is minder waar en Funke flikt het elke weer!

Funke fireworks logo voor carousel
Thor Logo voor carousel

Thor, een oorspronkelijk Scandinavisch merk, kenmerkt zich door de grote variëteit van effecten in ‘single’ producten, die gepaard gaan met een harde burst voor een betere verspreiding van de effecten! Thor is dan ook uitgegroeid tot een vuurwerkmerk dat gekend staat om zijn verschillende series.

Herlat richt zich voornamelijk op de consument die kwaliteit zoekt voor een lagere prijs. Hiervoor gaan we op zoek naar de beste producten tegen de meest scherpe prijzen!

Herlat feuerwerk logo voor carousel
Best Catch logo carousel

Best Catch, huismerk van de Biting Piranha, staat garant voor het betere knalvuurwerk tegen de scherpst mogelijke prijs!

Horse Power staat voor een nieuwe ontwikkeling binnen vuurwerkland, namelijk producten die machinaal in elkaar gezet worden. Hier komt weinig handwerk meer aan te pas, waarbij grote volumes geproduceerd kunnen worden tegen een vaak scherpere prijs.

Horse Power logo carousel
Hong Deng Long Logo

Hong Deng Long is de “Coca-Cola” op vuurwerkgebied. Een eeuwenoud kwaliteitsmerk. De populairste vuurwerkfabriek van de Chinezen zelf. Traditionele gedachten worden gecombineerd met moderne techniek.

Vroeger Zena De bunker te Baarle

EST. 1963

Ode to the godmother! En ode aan onze eerste winkel waar het allemaal mee begonnen is. Alles waar Zena voor staat is in hartje Baarle-Hertog begonnen: sfeer, graffiti, passie, productkennis en al het vuurwerk! Een winkel, voor velen gekend als ‘De Bunker’, die het vuurwerk in Baarle op de kaart heeft gezet! Dit grote succes zorgde ervoor dat de winkel een ‘’echte’’ naam nodig had. In 2000 werd ‘De Bunker’ officieel omgedoopt tot de eerste Zena winkel.

De eerst echte Zena winkel bestaat nog steeds en kan je nog steeds bezoeken.

Zena warrior princess cartoon
Fun fact: vanwaar Zena?
Zena is genoemd naar onze stoere, bad-ass oprichtster die vaak werd vergeleken met Xena, The Warrior Princess.
Een klein spelfoutje bij de KBO zorgde ervoor dat Zena Vuurwerk geboren werd.

‘’JE BENT EEN RUND ALS JE
MET VUURWERK STUNT!’’

Koop je vuurwerk steeds in een officiële vuurwerkwinkel. Hier krijg je gegarandeerd de nodige veiligheidsvoorlichting met betrekking tot het veilige gebruik van consumentenvuurwerk. Een flyer met de nodige instructies zorgt voor de opfrissing van jouw geheugen, zodat jij en je omgeving 100% voorbereid bent om je vuurwerk op een veilige en verantwoorde manier af te steken. 

Vuurwerk is immers niet gevaarlijk, mits het goede gebruik ervan! Zena Vuurwerk is dan ook tegen elke vorm van misbruik met vuurwerk en keurt dit dan ook ten strengste af!
Vuurwerk staat voor feest en plezier, laten we er dan samen ook voor zorgen dat dit zo blijft!

Tip: train je huisdieren! Je kan je huisdieren simpel trainen door vuurwerkgeluiden af te spelen. Doe dit een paar weken voor je vuurwerk gaat afsteken zodat ze gewend raken aan de geluiden.

Veiligheid staat bij Zena altijd voorop!

SNAPTE banner