FAQ

De meest gestelde vragen + antwoorden

De openingsuren vind je op onze website terug per winkel. De openingstijden die je hier terugvindt zijn dan ook de werkelijke openingstijden.

Neen, het is niet toegestaan om vuurwerk te verzenden. De producten zijn dan ook enkel rechtstreeks in onze winkels te bestellen, waarna je dan ook meteen je bestelde producten meekrijgt.

De minimum leeftijd staat steeds bij elk artikel vermeld. Er zijn verschillende categorie├źn binnen vuurwerk, waarbij per categorie een andere minimumleeftijd van toepassing is.

LET OP! Je dient je steeds te kunnen identificeren aan de hand van een geldig identiteitsbewijs / paspoort bij de aankoop van vuurwerk! Beschik je niet over een geldig legitimatiebewijs, dan is het helaas niet mogelijk je vuurwerk aan te kopen!

De producten die je op onze website terugvindt, zijn de producten die we in onze winkels aanbieden.

Staat het product niet op onze website, dan houdt dit in dat het niet bij ons verkrijgbaar is.

Hiervoor kan je je op onze website inschrijven. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail, waarvoor je in ruil in 1 van onze winkels je LVC pas ontvangt. De LVC pas wordt niet opgestuurd!
Na ontvangst van de LVC pas geniet je meteen van de kortingen.

In de Megastores ontvang je met een LVC pas op alle producten (met uitzondering van de producten in de aanbieding), 25% korting. In de Stores ontvang je 10% korting!

Aangezien het best wat tijd vergt om je ter plaatse in te schrijven adviseren we je vooraf, via onze website, reeds in te schrijven voor de LVC pas!

Je kan bij ons op verschillende manieren betalen, wij accepteren volgende betaalmogelijkheden:

– Contant
– Bancontact
– Visa
– Mastercard
– Maestro
– Contactloze betalingen

Onze winkels zijn steeds geopend tenzij er uitdrukkelijk vermeld wordt dat we op specifieke dagen gesloten zijn.

Ook al zou Google aangeven dat openingstijden op bepaalde dagen kunnen afwijken, zijn de openingstijden die je op onze website terugvindt steeds van toepassing.

Gezien de beperkte opslagcapaciteiten bij onze winkels, dienen we elke ruimte optimaal te benutten. Hierdoor is het helaas dan ook niet mogelijk om reserveringen aan te nemen. Wij doen ons uiterste best om onze opslagcapaciteiten steeds weer aan te vullen zodat elk product steeds voorradig is.

SNAPTE banner